Bij ons geen bezorgkosten!
Leveringsvoorwaarden

Bekijk onze voorwaarden

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden van Shirtjebedrukt.

1. Prijzen
Alle prijzen van de artikelen zijn in euro’s,  inclusief BTW en inclusief verzendkosten.

2. Verzendkosten
Voor het verzenden van Uw bestelling brengt Shirtjebedrukt € 3,- verzendkosten in rekening.

3. Levertijd
Nadat wij Uw betaling hebben ontvangen wordt Uw bestelling binnen het maximaal aantal werkdagen aangeboden zoals vermeld bovenaan onze website. Wij verzenden onze producten met Postnl.
Mocht het om een of andere reden niet lukken om op tijd te leveren dan wordt U door ons hiervan op de hoogte gebracht door middel van e-mail of telefonisch contact.
Al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Mocht het toch gebeuren dat een artikel uitverkocht is dan wordt U hiervan onmiddellijk op de hoogte gebracht.
Shirtjebedrukt is niet aansprakelijk voor overschrijding van de hiervoor aangegeven levertijd of het verlies of beschadiging door Postnl

4. Betaling
Nadat U een bestelling heeft geplaatst ontvangt U van ons een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de door U bestelde artikelen en de totale kosten.
Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling.
U kunt op 2 manieren betalen: direct en online met iDEAL of door middel van een overschrijving via bank of girorekening.
Mocht U kiezen voor betaling via overschrijving per bank of girorekening, vergeet dan niet Uw bestelnummer te vermelden. Dit bestelnummer vindt U terug bovenaan in de bevestigingsmail.

5. Vragen
Uiteraard heeft Shirtjebedrukt graag tevreden klanten. Mocht U vragen of klachten hebben over de producten van Shirtjebedrukt dan worden wij daar graag op de hoogte gebracht per e-mail (24 uur/dag) of telefonisch: 06-13172076 (op werkdagen van 10.00 tot 17.00)

6. Kleuren
De kleuren van onze producten kunnen in werkelijkheid iets afwijken van de kleuren zoals getoont op de website.